Blog / Noutati

Ziua UȘILOR DESCHISE

Salutare dragilor!

Au rămas doar câteva zile până la celebrarea primului an de activitate de la deschiderea salonului și academiei Ludmila Bordianu. Cu ocazia acestui eveniment ne-am propus să organizăm odată în an ,,ZIUA UȘILOR DESCHISE "- prilej pentru toți care doresc sa ne cunoască mai îndeaproape si sa beneficieze de consultație privind serviciile salonului, au ocazia în data de 6 Martie!

Programul zilei: începând cu ora 9 pînă la ora 18- vizitatorii au ocazia să- și achiziționeze servicii cu discaunturi speciale, exclusiv doar de ,, Ziua Ușilor Deschise ". Echipa salonului va fi la dispoziția d-tra pentru consultanta de specialitate.

Apectul fizic a devenit o prioritate esentiala pentru fiecare femeie in present , iar un aspect mai deosebit acordam si podoabei noastre capilare ! O zi obisnuita din viata noastra influenteza  parul  extrem de mult(condtiliile meteorologice, folosirea uscatorului de par,  a plăcii de întins părul,  decolorarea parului, razele UV ) contribuie încet dar sigur la degradarea podoabei capilare. Noi venim cu un  tratament exclusivist  in cadrul  salonului  Ludmila Beauty Academy: Botox Hair Kashmir 4G-  o procedură inovatoare care redă părului calitățile pierdute în timp.

 Ce înseamnă botoxul de păr? În ce constă acest tratament?

Botox Hair Kashmir 4G este un tratament de hidratare intensă a părului, o procedură care reconstruiește firul de păr degradat din interior, îl „îmbracă” într-o peliculă de silicon, îl încarcă instant cu necesarul de protein.. Această „nouă haină” oferă părului aceea greutate,  volum, în urma tratamementului 60% din rezultat fiind  aspect de îndreptare. Tratamentul Botox Hair Kashmir 4G are un efect imediat, firul de păr nu se mai rupe, nu mai întâlnim acele vârfuri despicate, dispare senzația par uscat, fără volum și fără direcție. Părul devine puternic, mai strălucitor, mai greu, plus ca previne căderea părului și il protejeaza de factorii externi.

 

Ce se întâmplă pe scaunul de la salon, care sunt pașii urmați în realizarea acestui tratament?

În primul rând se spală bine părul. Atenție, se va folosi un șampon degresant (cu conținut de sare), pentru a curăța în profunzime firul de păr. După spălat nu folosim balsam sau mască. Trecem direct la descurcarea și uscarea cu foenul.

 Apoi se împarte părul în suvițe subțiri  pe care se aplică tratamentul, la aproximativ un centimetru de scalp, după ce tratamentul a fost întins pe toată lungimea părului, de la rădăcină până la vârfuri, se aplică o cască de protecție și este lăsat să-și facă efectul  20 de minute.  Următorul pas: părul cu tratamentul încă aplicat (nu ne spălăm), trebuie uscat cu foehnul, într-un procent de aproximativ 90%.  Abia după aceste proceduri vom folosi placa pentru a întinde părul, pe șuvite subțiri. În funcție de programul și opțiunea clientei părul poate fi spalat la15 – 20 de minute după terminarea procedurilor sau după 24 de ore. Atenție însă, după tratamentul cu  Botox Hair Kashmir 4G părul trebuie spălat cu un șampon special(fără sulfați sau parabeni) și se va folosi o mască specială hidratantă. După spălare părul se usucă în mod normal, cu foenul, de sus în jos, folosind piaptănul, nu trebuie folosită placa.

 

Cât durează efectul acestui tratament?

Efectul durează între 6și 10 luni, dacă sunt respectate condițiile menționate, cel mai recomandat este sa facem aceasta procedura de 2 ori pe an.

Există contraindicații privind utilizarea Hair Botox?                                                                                                                                                                      Tratamentul nu are contraindicații, însă se recomandă o atenție sporită la persoanele alergice care se află sub o anumită medicație (antibiotice) sau au anumite probleme hormonale (afecțiuni ale tiroidei),care pot anula efectul tratamentului.

Nu este recomandat femeilor însărcinate. În rest nu există interdicții, este un tratament alcătuit din ingredienți naturali (keratină, botox și amino- acizi) ce acționează pentru a regenera firul de păr din interior prin aportul de proteine, extracte vegetale și vitamine.

 

Va salut cu drag si abia asteptam sa va surprind cu noutăți, iar de aceasta data e un motiv în plus pentru ca ne apropiem cu pasi rapizi de luna care celebrează Dragostea!

O luna care ne încata cu multă pasiune iar dragostea plutește în aer. Astfel am hotărât să vă venim in ajutor celor care sunteți în goana după cadouri și surprize plăcute pentru sufletul pereche, pentru iubita, sau soție. Valentin' s Day ori Dragobete? Sunt motive în plus sa va impartasiti sentimentele.

Salonul de înfrumusetare  LUDMILA BORDIANU va pune la dispoziție Vauchere Cadou!!! Cum functioneaza ??? Ne - am gîndit și la acest aspect. Sunt vauchere valorice de 100, 180, 200, 250, 300, și respectiv 400 ron .

Ele pot fi achiziționate la salon, iar dupa ce le-ati oferit în dar doamna sau domnișoara în baza unei  programări poate veni la salon sa il foloseasca pentru serviciul dorit.  Urmăriți pagina noastră și vedeți gama variată de servicii si cu siguranță unul ii  va surâde în mod special!

Fa cunostinta cu echipa de stilistii si cere  sfatul! Nu pot decât să vă urez inspirație frumoasă în căutarea cadou lui perfect!

Va asteptam cu drag!
LUDMILA BEAUTY ACADEMY

Zi de zi tendințele de tratament ale părului se schimbă. De la măștile tradiționale și vitamine s-a trecut la utilizarea a tot felul de substanțe chimice, considerate drept soluție pentru tratarea părului. Pe forumuri se tot comentează de ce e bine sau nu să faci un tratament de păr cu keratină sau de ce e mai bine sau mai rău să iei pastile cu substanțe organice, care participă la regenerarea și creșterea mai rapidă a părului, să folosești măști pe bază de petroleum sau să te limitezi la folosirea uleiului de recin. Toată lumea, dar, mai ales specialiștii în hairstyling se află într-un epicentru al inovațiilor, al secretelor revoluționare pentru un păr sănătos, plin de sclipire.

Fiecare mireasă se așteaptă la un machiaj perfect când se adresează unui specialist. Fiecăreia i s-a ivit ocazia să strălucească sub lumina reflectoarelor, chiar dacă acestea nu sunt situate pe platforma cinematografică și, totuși, e un mic Hollywood pentru povestea de suflet. Important de știut e faptul că make up artistul nu este magicianul bagheta căruia poate face orice minune și nu chiar totul îi stă în puteri când vine vorba de „tenul brut”.  Rezultatul mult dorit este imposibil fără proces, care și el, la rândul său are o mică etapă de preparare. Da, da, pentru un machiaj de nota 10 e nevoie de un ten de nota 10.

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445