Blog / Noutati

Kashmir Hair Biotex 4G acum și la Ludmila Bordianu Beauty Academy

Zi de zi tendințele de tratament ale părului se schimbă. De la măștile tradiționale și vitamine s-a trecut la utilizarea a tot felul de substanțe chimice, considerate drept soluție pentru tratarea părului. Pe forumuri se tot comentează de ce e bine sau nu să faci un tratament de păr cu keratină sau de ce e mai bine sau mai rău să iei pastile cu substanțe organice, care participă la regenerarea și creșterea mai rapidă a părului, să folosești măști pe bază de petroleum sau să te limitezi la folosirea uleiului de recin. Toată lumea, dar, mai ales specialiștii în hairstyling se află într-un epicentru al inovațiilor, al secretelor revoluționare pentru un păr sănătos, plin de sclipire.

Ultimul timp devine tot mai populară procedura de Kashmir Hair Biotex 4G. Pare a fi o procedură complicată după cum ne șoptește denumirea, cu toate că toată complicitatea acesteia se mizează la implicarea unui specialist în proces. Da, nu e prea posibil să urmați toate instrucțiunile și să realizați această procedură în condiții casnice, dacă într-adevăr vă este drag parul vostru. La baza tratamentului se află aminoacizii, care participă la modificarea celulelor firelor de păr pentru a-i oferi părului o structură liniară, transformând valurile într-un drept perfect. Ceea ce se întâmplă, de fapt, este un proces de schimbare a ph-ului adânc în structura fiecărui fir de păr. Aminoacizii reduc ph-ul pentru a obține efectul dorit. Aceast tip de tratament este imposibil fără adiția de keratină, care întărește scalpul, hidratând rădăcinile părului, astfel, prevenindu-i degradarea. Ce e important de știut, este că părul permanent deranajat de temperaturile înalte ale instrumentelor de styling fac keratina să își piardă efectul magic și părul din nou începe să își piardă din vitalitate și are de a face cu efectul bumerangului.

Un lucru important de știut e că la o întreținere corectă, părul reușește să se scutească de capte înflorite, ondulare deformată, fiind și apărat de efectele termice naturale și intervențiile chimice, reușind să își păstreze frumusețea, în acest context, până la zece luni. Pe forumuri, desigur, se poate găsi informația că Kashmir Hair Biotex 4G are la bază un dozaj de formaldehidă, ceea ce este o minciună pură, odată ce toate efectele benefice ale acestei proceduri sunt menționate mai sus, alături de întregul proces regenerator.

Academia noastră de Frumusețe vă poate aduce confirmări prin clientele sale satisfăcute de o asemenea procedură, pentru că noi încurajăm îngrijirea părului și avem încredere în profesioniștii salonului nostru. Părul are toate șansele să fie regenerat, indiferent de complicitatea situației. Noi suntem adepții părului sănătos și ceea ce e cel mai important, nu cădem pradă experimentelor nereușite, folosind mereu cele mai naturale materiale posibile și încurajând femeile să aibă grijă de frumusețea dată de natură, care nu dispare așa ușor, mai ales în situația clientelor noastre.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445