Blog / Noutati

Un mic advicer pentru toate miresele. Cum pregătim tenul pentru machiajul profesionist

Fiecare mireasă se așteaptă la un machiaj perfect când se adresează unui specialist. Fiecăreia i s-a ivit ocazia să strălucească sub lumina reflectoarelor, chiar dacă acestea nu sunt situate pe platforma cinematografică și, totuși, e un mic Hollywood pentru povestea de suflet. Important de știut e faptul că make up artistul nu este magicianul bagheta căruia poate face orice minune și nu chiar totul îi stă în puteri când vine vorba de „tenul brut”.  Rezultatul mult dorit este imposibil fără proces, care și el, la rândul său are o mică etapă de preparare. Da, da, pentru un machiaj de nota 10 e nevoie de un ten de nota 10.

Tenul neodihnit și treaz cu o noapte înainte la petrecerea burlăcițelor va avea nevoie de un surplus de fond de ten cu toate corectoarele posibile la pachet. Măștile agresive etichetate cu un peeling intens cu câteva zile înainte de ziua machiajului vor cere o doză dublă de bază de machiaj, care va încerca să ascundă exfolierea și alte efecte secundare ale procedurii. Fața trebuie să respire, porii trebuie lăsați în pace în cel mai direct mod, tenul rău demachiat creează un deranjament în procesul de premachiaj, atât pentru mireasă, cât și pentru make up artistul care trebuie să lase partea de „special” în această zi teafără și nevătămată.

Ca să punem toate punctele pe „i”, înainte de machiajul profesional, mireasă trebuie să-și bifeze orele necesare de somn, să nu folosească măști agresive cu cel puțin o săptămână înainte de procedură, să-și demachieze bine rămășițele strălucirilor zilei de ieri înainte de a se așeza pe scaunul make up artistului și să-și informeze bine specialistul despre toate problemele tenului imposibil de observat cu ochiul liber, cum ar fi iritațiile, alergiile, insuportabilitatea anumitor produse cosmetice.

Nu dublați munca artistului care încearcă să creeze un mic capitol în povestea voastră și să vă satisfacă reacția pozitivă după procedură. Un specialist bun este în stare să se descurce cu orice problemă și mereu își va realiza munca pe cât se poate de bine. Însă, mereu este loc pentru mai bine și acest mai bine, depinde și de voi, dragile noastre mirese. Noi suntem aici pentru a vă confirma așteptările și a vă aduce fața de revistă pe care v-o doriți atât de mult, însă important de știut e că frumusețea poate fi pictată, iar frumusețea naturală nu poate fi ascunsă, ea persistă și persistă doar atunci când este menținută, de aceea, aveți grijă de tenul vostru și apelați la specialiștii noștri cu mare încredere.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445