Blog / Noutati

Luna Dragostei

Va salut cu drag si abia asteptam sa va surprind cu noutăți, iar de aceasta data e un motiv în plus pentru ca ne apropiem cu pasi rapizi de luna care celebrează Dragostea!

O luna care ne încata cu multă pasiune iar dragostea plutește în aer. Astfel am hotărât să vă venim in ajutor celor care sunteți în goana după cadouri și surprize plăcute pentru sufletul pereche, pentru iubita, sau soție. Valentin' s Day ori Dragobete? Sunt motive în plus sa va impartasiti sentimentele.

Salonul de înfrumusetare  LUDMILA BORDIANU va pune la dispoziție Vauchere Cadou!!! Cum functioneaza ??? Ne - am gîndit și la acest aspect. Sunt vauchere valorice de 100, 180, 200, 250, 300, și respectiv 400 ron .

Ele pot fi achiziționate la salon, iar dupa ce le-ati oferit în dar doamna sau domnișoara în baza unei  programări poate veni la salon sa il foloseasca pentru serviciul dorit.  Urmăriți pagina noastră și vedeți gama variată de servicii si cu siguranță unul ii  va surâde în mod special!

Fa cunostinta cu echipa de stilistii si cere  sfatul! Nu pot decât să vă urez inspirație frumoasă în căutarea cadou lui perfect!

Va asteptam cu drag!
LUDMILA BEAUTY ACADEMY

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445