Blog / Noutati

Botox Hair Kasmir 4G

Apectul fizic a devenit o prioritate esentiala pentru fiecare femeie in present , iar un aspect mai deosebit acordam si podoabei noastre capilare ! O zi obisnuita din viata noastra influenteza  parul  extrem de mult(condtiliile meteorologice, folosirea uscatorului de par,  a plăcii de întins părul,  decolorarea parului, razele UV ) contribuie încet dar sigur la degradarea podoabei capilare. Noi venim cu un  tratament exclusivist  in cadrul  salonului  Ludmila Beauty Academy: Botox Hair Kashmir 4G-  o procedură inovatoare care redă părului calitățile pierdute în timp.

 Ce înseamnă botoxul de păr? În ce constă acest tratament?

Botox Hair Kashmir 4G este un tratament de hidratare intensă a părului, o procedură care reconstruiește firul de păr degradat din interior, îl „îmbracă” într-o peliculă de silicon, îl încarcă instant cu necesarul de protein.. Această „nouă haină” oferă părului aceea greutate,  volum, în urma tratamementului 60% din rezultat fiind  aspect de îndreptare. Tratamentul Botox Hair Kashmir 4G are un efect imediat, firul de păr nu se mai rupe, nu mai întâlnim acele vârfuri despicate, dispare senzația par uscat, fără volum și fără direcție. Părul devine puternic, mai strălucitor, mai greu, plus ca previne căderea părului și il protejeaza de factorii externi.

 

Ce se întâmplă pe scaunul de la salon, care sunt pașii urmați în realizarea acestui tratament?

În primul rând se spală bine părul. Atenție, se va folosi un șampon degresant (cu conținut de sare), pentru a curăța în profunzime firul de păr. După spălat nu folosim balsam sau mască. Trecem direct la descurcarea și uscarea cu foenul.

 Apoi se împarte părul în suvițe subțiri  pe care se aplică tratamentul, la aproximativ un centimetru de scalp, după ce tratamentul a fost întins pe toată lungimea părului, de la rădăcină până la vârfuri, se aplică o cască de protecție și este lăsat să-și facă efectul  20 de minute.  Următorul pas: părul cu tratamentul încă aplicat (nu ne spălăm), trebuie uscat cu foehnul, într-un procent de aproximativ 90%.  Abia după aceste proceduri vom folosi placa pentru a întinde părul, pe șuvite subțiri. În funcție de programul și opțiunea clientei părul poate fi spalat la15 – 20 de minute după terminarea procedurilor sau după 24 de ore. Atenție însă, după tratamentul cu  Botox Hair Kashmir 4G părul trebuie spălat cu un șampon special(fără sulfați sau parabeni) și se va folosi o mască specială hidratantă. După spălare părul se usucă în mod normal, cu foenul, de sus în jos, folosind piaptănul, nu trebuie folosită placa.

 

Cât durează efectul acestui tratament?

Efectul durează între 6și 10 luni, dacă sunt respectate condițiile menționate, cel mai recomandat este sa facem aceasta procedura de 2 ori pe an.

Există contraindicații privind utilizarea Hair Botox?                                                                                                                                                                      Tratamentul nu are contraindicații, însă se recomandă o atenție sporită la persoanele alergice care se află sub o anumită medicație (antibiotice) sau au anumite probleme hormonale (afecțiuni ale tiroidei),care pot anula efectul tratamentului.

Nu este recomandat femeilor însărcinate. În rest nu există interdicții, este un tratament alcătuit din ingredienți naturali (keratină, botox și amino- acizi) ce acționează pentru a regenera firul de păr din interior prin aportul de proteine, extracte vegetale și vitamine.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445