Machiaj Profesional

Cel mai mare impact al aparitiei feminine la orice eveniment il reprezinta Machiajul profesional. Machiajul este o modalitate de a pune in valoare aspectului fetei, de a creare o armonie perfecte intre chip si tinuta. Gratie jocului de umbre, semiumbre ,volume si lunimi reusim sa scoatem in evidenta culoarea ochilor, parului, tenului si tinutei in general.

Un machiaj bine elaborat va scoate din anoimat orice chip, fie ca esti mireasa, invitata la un eveniment, bal ,seara speciala sau zi de nastere, machiajul profesional iti va asigura un look impecabil ore intregi.  Make up Artiști Academiei îți vor propune stiluri care ti se potrivesc.

Echipa de Make up Artisti:

  • Makeup Expert - Ludmila Bordianu
  • Make up Arist - Ana Zmeu
  • Make up Artist - Carla Rofel

Folosim doar produse profesionale care ofera rezistenta, marca: Atelier Paris, Stage Line, Tarte, Este Lauder, Inglot, Revacen, Mac, Laura Mercier, Makeup For Ever, Anastasia Beverliy Hills, Dr. Spiller,  etc.

Va oferim sedinte de Machiaj pentru diverse ocazii:We provide makeup sessions for various events:

0c1885e9-add1-4c19-8918-0fc24d6f599a.jpg

Makeup Express

Machiajul express e o soluție ideală când ai planificata o întâlnire de afaceri, eveniment de familie, ori una din ocaziile in care îți dorești un Makeup ușor , aerat și discret. Bazat pe pregătirea tenului, conturing, stilizarea sprancenelor ( nu include pensarea), accente legere pe pleoapa, rimelare, machiajul buzelor. 
Disponibil de luni pana vineri in interval : 9-18
Regulament intern pentru servicii de Machiaj Profesional
 
1. Serviciile de Machiaj sunt oferite doar in cadrul salonului. Nu ne deplasam la locatia clientei.
 
2. Programarile pentru zilele de sâmbătă și duminica se înregistrează in baza avansului de 50% din valoarea serviciului.
 
3. Anularea programării se anunta cu cel puțin 15 zile calendaristice înaintea datei programate, in acest caz suma avansului se returneaza. In cazul in care anularea programării e cu mai puțin de 15 zile calendaristice de la data rezervării ; suma avansului nu se returneaza.
 
4. Serviciul de Machiaj nu include pensarea sprâncenelor ori întreținerea formei, astfel recomandam clientelor noastre sa se programeze pentru Stilizare Sprancene cu 1, 2 zile inainte.
 
5. Plata avansului se poate realiza la salon ori prin transfer bancar.
 
6. Proba Machiajului de Mireasa nu este obligatorie.

7. Programarea este confirmata doar in baza achitării avansului

8. Miresele care doresc sa invite echipa foto in ziua evenimentului pentru a imortaliza procesul de machiaj, ne va anunța in prealabil de aceasta iar fotograful se va prezenta in ultimul sfert de ora din timpul alocat lucrării.

Proba Machiajului de Mireasa reprezintă Machiajul de Mireasa propriu - zis care poate fi programat doar la solicitarea Miresei cu minim 30 zile înainte de data evenimentului in zilele de luni pana vineri in interval orar 9- 18.

Va asteptam cu drag intr- o locație elegantă unde va ve- ți începe ziua plăcut surprinse de atmosfera imperiala , perfecta pentru ziua nunții tale!!!

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445