Machiaj Profesional

Cel mai mare impact al aparitiei feminine la orice eveniment il reprezinta Machiajul profesional. Machiajul este o modalitate de a pune in valoare aspectului fetei, de corectare imperfectiunile si de a creare o armonie perfecte intre chip si tinuta. Gratie jocului de umbre, semiumbre ,volume si lunimi reusim sa scoatem in evidenta culoarea ochilor, parului, tenului si tinutei in general.

Un machiaj bine elaborat va scoate din anoimat orice chip, fie ca esti mireasa, invitata la un eveniment, bal ,seara speciala sau zi de nastere, machiajul profesional iti va asigura un look impecabil ore intregi.  Make up Artiști Academiei îți vor propune stiluri care ti se potrivesc.

Echipa de Make up Artisti:

  • Makeup Expert - Ludmila Bordianu
  • Make up Arist - Ana Zmeu
  • Make up Artist - Carla Rofel

Folosim doar produse profesionale care ofera rezistenta, marca: Atelier Paris, Stage Line, Tarte, Este Lauder, Inglot, Revacen, Mac, Laura Mercier, Makeup For Ever, Anastasia Beverliy Hills, Dr. Spiller,  etc.

Va oferim sedinte de Machiaj pentru diverse ocazii:We provide makeup sessions for various events:

Serviciile de make up sunt oferite strict in cadrul Salonului, nu ne delasam la domicilui clientei sau evenimentului, tocmai petru a eficientiza timpul de lucru si calitatea serviciilor.

Recomandari pentru viitoarele cliente care isi fac programare la machiaj! In data programarii sprancenele trebuie sa fie pensate, nu pensam in timpul machiajului.

Va putem oferi acest serviciu cu 1, 2 zile inaite.

20190730_184346.jpg

Pensat forma sprancene

"Sprancenele definesc frumusetea chiplui tau"

Este un serviciu complex de creare si modelare a formei calculata dupa principiu logic. Brown Artistul Academiei - Ana Zmeu te va consilia in alegerea unei forme care sa te avantajeze.     

img-20190503-wa0018.jpg

Intretinere forma sprancene

Sprancenele sunt esentiale in fizionomia chipului tau. Nepensate la timp pot crea iluzia optica de pleoapa cazuta , ochi apropiati sau prea mici. Cea mai simpla metoda e sa le intretinem lunar in functie de ritmul de crestere. Brown Artistul academiei iti poate oferi sfaturi pentru a spori cresterea si a optine o forma optima.

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445