Stilizare sprancene

20190730_184346.jpg

Sprâncenele sunt rama fetei și reprezintă 80% din fizionomie. Serviciul de Pensat Forma te va ajuta sa ai sprâncenele perfect raportate la morfologia chipului tău. Aici te vei bucura de un adevărat ritual de îngrijire, un SPA pentru sprancenele tale reinventate. 

untitled-2-recovered.jpg

Vopsit Sprâncene

Firele tale sunt deschise la culoare ori ai goluri? Vopsirea sprâncenelor presupune atât pigmentarea firelor cât si a pielii, vei optine o formă armonioasă si un efect expresiv timp de 2 saptamani!

img-20191112-wa0003.jpg

Pensat și Vopsit Sprancene

Serviciul de Stilizare Sprancene include intretinerea formei și vopsirea - nu este un simplu Pensat, este un "UN ADEVĂRAT SPA" pentru sprâncenele tale!
Principiul de Stilizate Sprancene implica:

1. Identificarea tipului de piele
2. Tipologia firului
3. Crearea formei după calcule stric personalizate in funcție de morfologia fetei
4. Degresare
5. Peeling
6. Aplicarea vopselei semipermanente ( la dorința)
7. Fixativ de volum

Te invitam la un rasfat pentru a-ți redefini forma sprancenelor tale!

whatsapp-image-2020-05-13-at-12.38.42.jpeg

Stilizare cu Henna

Adori sprancenele bine definite și expresive? Atunci acest serviciu este ideal pentru tine! Sprancenele sunt inițial pensate apoi se proiectează forma optima conform morfologiei fetei tale aplicându-se ulterior henna. Rezultatul final este un efect de fard, pudrat , henna acoperă atât pielea cât și firele.

Recomandarea noastra ca 24 h după procedura sa nu fie umezite pentru o purtare îndelungată.  O procedura indicata de Brow Expertii noștri dacă ești sensibil la oxidant și nu poți merge pe varianta vopsirii , alternativa ideala este Henna.

Termeni si conditii, Politica de confidentialitate

LUDMILA BORDIANU MAKE UP STUDIO SRL

Reg. com.: J8/482/2016 

CIF: 35744445